Om os

BioNatura – for dig, der gerne vil have en bedre hverdag – direkte hjem i postkassen!

BioNatura AS leverer kosttilskud til Norge, Sverige og Danmark, og sætter dig, som medlem, i fokus. Du bestemmer hele tiden over dit abonnement. Under “mit abonnement” kan du nemt foretage ændringer i dit abonnement. Det bliver registreret i vores system med det samme.

Kosttilskud i abonnement

Vores kosttilskud er baseret på rene og naturlige ingredienser. Vi indtager færre næringsstoffer, vitaminer og antioxidanter end før i tiden. De fleste af os er ikke flinke til at spise “5 om dagen”, og forskningen viser desuden, at frugt og grønt indeholder færre vitaminer og mineraler end før. Derfor har mange behov for et supplement.

Daglig indtagelse af kosttilskud er en stor fordel

Det er hurtigt at glemme at tage kosttilskud hver dag. Det er en fordel at finde en rutine, der gør det lettere at huske den daglige dosis. Man bør ikke tage dobbelt dosis, hvis man glemmer at tage sine kosttilskud en dag.

Du styrer selv dit abonnement

Du foretager hurtigt og nemt ændringer i dit abonnement. Gå ind under “Mit abonnement”, så bliver din ændring registreret med det samme. Har du spørgsmål – kontakt kundeservice på telefon +47 37 23 50 01 eller skriv til kundeservice@bionatura.dk

  • Ingen bindende tid
  • Nemt at ændre abonnement
  • 100%naturlig
  • Høj kvalitet
  • Telefontid 08:30 til 15.30 alle hverdage.

    Vi er her for dig – altid tilfreds!